CREĂM EXPERIENȚE

Primim aprecieri

Colaborarea mea cu HomeClass a fost una de exceptie! Sunt o echipa extraordinara, entuziasta, creativa, serioasa si profesionista. Piesele create de ei sunt unice, ii recomand cu caldura!

Fulga Dinu

separator

Am venit cu cateva poze si Echipa HomeClass a transformat VISUL meu in realitate, de fapt dressing-ul a iesit mult mai frumos decat mi l-am putut eu imagina. De la primele discutii, la proiectare si montaj, am un singur cuvant: PERFECTIUNE. Nu puteam face o alegere mai buna decat HomeClass si am inteles asta din momentul in care am intrat prima oara in showroom si am cunoscut-o pe dna Geanina Ezer si pe Mihai Victus care s-au implicat total in acest proiect si mi-au intarit convingerea ca pasiunea este cea care transforma un lucru bine facut intr-ul perfect. Acum pot sa imi ating VISUL! Va multumesc si va imbratisez cu drag!

Echipa HomeClass sunteti geniali!

Janina Prepelita

separator

Am fost intrebat ce am simtit in colaborarea cu Datrimex. Raspunsul a venit natural, ca urmare a profesionalismului de care a dat dovada echipa cat si a implicarii in proiect: Foarte multumit! Atentie la detalii si rigurozitate sunt doar unele din lucrurile pe care le-am apreciat in colaborarea cu ei. Mult succes in continuare

Codrin Matei

separator

Exista oameni pentru care multumesti destinului ca ti i-a scos in cale si cu care este o reala placere sa colaborezi. Asta pot eu sa spun despre echipa HOMECLASS ROMANIA, incepand cu interfata grupului , Geanina Ezer, continuand cu arhitecta Inga Bunduche si terminand cu mentorul lor belgian, David Blocks… I-am intalnit la BIFE Bucuresti /2016 si eram in cautarea unei bucatarii aparte, care sa imbine functionalul cu nobletea si eleganta, avand in vedere ca urma sa fie situata intr-un spatiu deschis, care “vedea” sufrageria cu mobila grea, sculptata, incarcata de tablouri si obiecte de argint. Din  marea de producatori de la BIFE , ei au fost singurii care au inteles ce vreau si au grefat un proiect ce a corespuns perfect exigentelor mele. O echipa buna, eficienta , cu clasa!

Avocat Codruta Aron

separator

We want you to know that we appreciate very much your presence here today, you did a great job, gave us solutions for each problem identified, we made progress. We are very pleased with how everything looks, the quality of the work overall and very important, with the solutions you had for the kitchen and our bedroom. Thank you!

Irina

separator