DE LA SCHIȚĂ

LA MOBILA VISELOR TALE

Realizăm orice tip de mobilă

Fie că aveți nevoie de un simplu șifonier sau să îmbrăcați o întreagă încăpere - Homeclass este aici pentru dumneavoastră! Vă oferim o gamă variată de materie primă: pal, corian, cuarț compozit, lemn masiv, MDF furniruit, vopsit sau înfoliat, etc. Design modern sau clasic, turcoaz sau galben, sertare sau rafturi; veniți și convingeți-vă!

Materie primă
de înaltă calitate

Așa cum bine știți o fabrică dotată cu cele mai noi utilaje și specialiștii calificați nu sunt destui pentru o ciorbă bună! Materia primă cu care lucrează Homeclass este de cea mai înaltă calitate! Pentru a vă face o imagine despre calitatea acesteia, vă informăm că unul dintre furnizorii de cherestea cu care colaborăm este Holver.

Livrare și montaj gratuit

Experiența noastră ne-a arătat că prezența unui specialist, care să monteze mobila, este fundamentală pentru confortul dumneavoastră, de aceea, indiferent de cantitatea produselor comandate, oferim livrare și montaj gratuit în toată țara. Deoarece fiecare client este important pentru Homeclass vă invităm în frumoasa noastră familie!

Producător inovator

Noi, echipa Homeclass, avem o experiență de peste 15 ani pe piața de construcții și amenajări interioare. Indiferent cărui compartiment vă veți adresa - consultanță, proiectare, design sau execuție mobilier, specialiștii noștri vor recomanda soluții inovatoare pentru îmbunătățirea produsului finit. Muncim cu profesionalism și dedicație pentru comoditatea clienților noștri!

Echipă
internațională de management

Între Homeclass și clienți se creează o armonie datorită muncii din interior. Ne-a luat ceva timp să înțelegem cum putem combina costul unui produs calitativ cu nivelul de trai din România. Soluția a fost cooperarea specialiștilor din Belgia, care se ocupă de perfecționarea continuă a calității, cu experții din România, care sunt responsabili de preferințele și viziunile din țară.