ECHIPA HOMECLASS

CU GÂNDUL LA DUMNEAVOASTRĂ

Despre noi

Suntem o echipă tânără, organizată, responsabilă și cu experiență. În 2014 am început ca Datrimex Group – importul și distribuția produselor pentru amenajări interioare în România și Belgia. Treptat pasiunea noastră pentru mobilier a crescut. Noi am învățat cum se produce mobila, am angajat noi experți, am găsit furnizori de materie primă de înaltă calitate și cu ajutorul centrului de prelucrare CNC în 5 axe putem crea obiecte de mobilier extrem de complexe. În martie 2016 a apărut brandul Homeclass – proiectarea și executarea mobilierului la comandă.
Astăzi ne bucurăm de colaborarea cu peste 60 clienți din Europa.

DIN PRIMĂVARA 2015

HOMECLASS ÎNSEAMNĂ

900 m2

suprafata fabricii

25

angajati dedicati

50+

produse în showroom

60+

proiecte finisate

david blockx

DAVID BLOCKX

Fondator și Director Datrimex Group

M-am născut și am copilărit în frumosul orășel Deist din Belgia. După ce am absolvit specializările Electricieni, Construcții și Asimilați și Ingineria și Managementul Afacerilor am pornit o mică afacere de import și distribuție a materialelor de construcții în Belgia. Cu multă străduință și muncă afacerea s-a extins și în România – o țară în care piața de construcții înflorește, datorită tinerilor care muncesc în afara țării.
În timp ce învățam a treia specializare – Industria Lemnului, am achiziționat utilaje pentru prelucrarea materialelor specifice industriei mobilei, echipând astfel o complexă linie de producție.
Astăzi oferim produse și servicii de înaltă calitate la prețuri competitive! Veniți la Homeclass, unde experții noștri vor asculta, gândi, oferi și executa bunuri adaptate la nevoile și dorințele dumneavoastră.